Vitamin C + Cink kapsule - sa vremenskim otpuštanjem

Sadržaj kapsule se polako oslobađa tijekom cijelog dana i stoga opskrbljuje tijelo s optimalnom količinom Vitamina C i Cinka kroz duže razdoblje

  • sadrže Vitamin C i Cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • svaka kapsula sadrži 300 mg Vitamina C i 5 mg Cinka u posebno razvijenoj kapsuli sa vremenskim otpuštanjem
  • na taj način se sadržaj sporo otpušta tijekom čitavog dana te stoga u produženom razdoblju opskrbljuje tijelo s optimalnom količinom Vitamina C i cinka

Šifra: 1446

60 kapsula = 1 kapsula na dan = dovoljno za 60 dana korištenja!

Sadržaj kapsule se  polako oslobađa  tijekom cijelog dana i stoga opskrbljuje tijelo s optimalnom količinom vitamina C i cinka kroz duže razdoblje.

Osim vitamina C, cink je posebno važan za prirodnu obranu tijela. Kvantitativno gledano, cink je nakon željeza drugi najčešći element u tragovima u ljudskom organizmu i sastavni je dio više od 200 enzimskih sustava koji su tijelu neophodni. Tijelo samo od sebe ne može proizvesti niti cink a niti vitamin C, te je to razlog zašto nutricionisti preporučaju redovito uzimanje ovih važnih hranjivih tvari kao dodatak prehrani.

Svaka Kapsula vitamina C + Cinka sa sporim otpuštanjem sadrži 300 mg vitamina C i 5 mg Cinka u posebno razvijenoj kapsuli. Sadržaj tih kapsula tijekom dana otpušta se sporo i kontinuirano.

Upute za upotrebu: Popiti  dnevno 1 kapsulu sa dovoljno tekućine, uz doručak.

Sastojci u 1 kapsuli (preporučena dnevna doza):

*PU

Vitamin C

300 mg

375%

Cink

5 mg

50%

*PU-preporučeni dnevni unos

 
Sadržaj kapsule se  polako oslobađa  tijekom cijelog dana i stoga opskrbljuje tijelo s optimalnom količinom vitamina C i cinka kroz duže razdoblje.
 
Sastojci: L-askobinska kiselina, punilo: saharoza, želatinska kapsula, cinkov mono-L-metionin sulfat, punilo: mikrokristalična celuloza, sredstvo za oblaganje: šelak, punilo: glukozni sirup iz pšenice, kukuruzni škrob, sredstvo protiv zgrudavanja: magnezij stearate, talk.
 
60 kapsula
Neto težina: 41  g
 
Uvjeti čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.
Upute za upotrebu: Popiti  dnevno 1 kapsulu sa dovoljno tekućine, uz doručak.
Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Najbolje upotrijebiti do kraja i serija: Otisnuti na ambalaži.
Zemlja podrijetla: Njemačka
Proizvođač: Kräuterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinstraße 47, 73342 Bad Ditzenbach, Njemačka
Odgovoran za RH: Proadi d.o.o., Trakošćanska 11/b, 42 000 Varaždin

Sadržaj kapsule se polako oslobađa tijekom cijelog dana i stoga opskrbljuje tijelo s optimalnom količinom Vitamina C i Cinka kroz duže razdoblje Šifra: 1446 60 kapsula = 1 kapsula na dan = dovoljno za 60 dana korištenja!