Zašto smo njemačku kvalitetnu doveli u Hrvatsku?

Objavljeno:

Zašto još jedna tvrtka koja se bavi dodacima prehrani i prirodnom kozmetikom u Hrvatskoj? Otkrijte našu priču... 

Mnogi će reći: uz sve kapsule i tablete koje postoje u ljekarnama, čemu još nešto novo? No, potrebno je. Zašto?

Potrebno je prvenstveno zbog svoje djelotvornosti. Dopustite da Vas kroz nekoliko sljedećih redaka provedemo kroz početak Krauterhaus-ove priče u Hrvatskoj i kako smo došli na ideju da dovedemo prirodnu kozmetiku Krauterhaus u Hrvatsku.

Ja sam Adlan i živim u Stuttgartu. Jednog dana na poslu me zbolio trbuh, zbog čega sam se požalio kolegi koji je zatim iz ladice izvadio Herbadigestiv, tvrdeći da njemu uvijek pomogne. Bio sam skeptičan, ali želio sam da bol prođe pa sam ipak uzeo. I nisam požalio: ubrzo sam osjetio olakšanje, opuštanje i bol je prošla. Bio sam sretan, jer sam mogao dalje, opušteno i bez boli nastaviti obavljati svoje svakodnevne obaveze.

Od toga je prošlo neko vrijeme i dogodilo se da je Tamaru, moju suprugu, inače porijeklom iz Donjeg Miholjca, na poslu boljela glava. Kolegica joj je ponudila Povratić magnezij tablete. Također nije previše vjerovala, ali ipak rekla: pa OK ne može naškoditi i uzela je tablete. Nakon kraćeg vremena i njoj je bol prošla. Došla je kući i oduševljeno mi ispričala svoje iskustvo.

Sljedeća priča je vezana uz mog šogora. On je Osječanin s problemima sa zglobovima. Nakon što mi se požalio na svoje probleme, uputio sam ga na Krauterhaus-ove Perna kapsule.

Otišao je u ljekarnu kupiti kapsule. U prvoj, nema, u drugoj ljekarni nema i nakon što ih je obišao gotovo većinu, shvatili smo da je nemoguće proizvod nabaviti u Hrvatskoj.

Zaključak je bio sljedeći: Hrvati su zakinuti za jedan tako dobar brand, za koje smo se sami, uvjerili da djeluje, te je prava šteta da se ne mogu kupiti u Hrvatskoj.

Da ne bi ostalo na tome, odlučili smo pokrenuti hrvatsko-njemačku priču, kako bi i na ove prostore doveli proizvode koje Nijemci već godinama koriste i dio su njihovih kućnih ormarića i pomažu im svakodnevno.