Kako probuditi libido na prirodan način

Objavljeno:

Na vrhu rang liste seksualnih problema manjak je seksualnog interesa koji se jednako učestalo javlja i kod žena i kod muškaraca. Nedostatak spolne požude može biti neugodan kako za osobu koja to doživljava, tako i za partnera, a dugoročno i poguban za sretnu i ispunjenu vezu. 

Kod muškaraca, testosteron je najvažniji hormon koji je uključen u održavanje seksualnog nagona. Razina testosterona u pravilu počinje padati nakon 40. godine života. Međutim, ovaj pad je vrlo blag i postupan i način života je obično češći uzrok smanjenog seksualnog nagona. Tako stres, iscrpljenost, depresija i bračni problemi negativno djeluju na libido i seksualni život.

Kod parova se često javlja i diskrepancija seksualne želje, odnosno pojava kad partneri imaju različitu razinu želje za seksom, pa je tako jednom partneru seks potreban i više puta na dan, a drugom možda tek nekoliko puta godišnje. Bitno je da partneri otvoreno razgovaraju i pokušaju uskladiti svoje seksualne želje.

Jednostavno rješenje ovih problema može biti buđenje libida, i to prirodnim putem. Erotisan sok objedinjuje najbolje prirodne afrodizijake: ekstrakti kore drva Muira puama, lišće Damiana, plodovi Sabal palme i guarana.

Kora drva Muira puama dolazi iz Amazone i poznata je kao prirodna biljna Viagra, a  plodovi Sabal palme pomažu kod benigne hiperplazije prostate.
Lišće Damiane Maje su koristile protiv vrtoglavice, a meksički Indijanci otkrili su i njihova afrodizijačka svojstva pa su čaj od Damiana lišća pili za poboljšavanje seksualnih performansi. 

Vitamin B6, cink i selen dokazano pozitivno utječu na seksualno zdravlje i održavanje normalnih razina muških hormona, posebice onog najvažnijeg: testosterona.
Naposljetku, ali nimalo najmanje važna, tu je Guarana koja podiže raspoloženje i daje snagu i izdržljivost.

Isprobajte Erotisan sok, uz kojeg će vaš seksualni život ponovno procvjetati.