Čarobna biljna kombinacija za pobjedu nad crvenilom kože

Objavljeno:

Vrijedna, skupocjena, hladno tiještena biljna ulja pozitivno djeljuju na osjetljivu i suhu kožu, te ju čine čvršćom i otpornijom.

Piše: Irena Nedeljković, dipl.ing.preh.teh nutricionista i fitoterapeut 

Harmonična kombinacija ekstrakta cvijeta biljke, poznate u Ayurvedi i porijeklom iz Kerale u Indiji (Cardiospermum halicacabum) i ulja trputaste lisičine zajedno s kukui uljem osnažuju  samozaštitu kože, umiruju nadraženu kožu i čine je otpornijom na vanjske negativne utjecaje.

Svjetla gel krema stvara ugodan, udoban i prirodan osjećaj na koži i ne sadrži parfeme. Posebno osmišljena za probleme slabih, lomljivih kapilara, crvenila kože i odnosno rozacae i kuperoze.

Sadrži visoko vrijedna, skupocjena, hladno tiještena biljna ulja poput kukuji ulja i ulja trputaste lisičine.

Sinergiju i potporu kapilarama daju i sljedeći ekstrakti biljaka: divlji kesten, ekstrakt širokolisne veprine, gotu kola i ekstrakt vinove loze. 

Ovi ekstrakti su dobro poznati u fitoterapijskoj praksi kao potpora krvožilnom i limfotoničnom sustavu, jačaju stijenke kapilara, što za posljedicu ima bolju prokrvljenost i na kraju učinak koji se i očekuje - povlačenje crvenila.

Krema je prvenstveno namjenjena za osjetljivu kožu lica. Ne sadrži parfeme i alergene.

Ukoliko vam nije žao trošite je i na ostale dijelove tijela - dapače, preporučujemo na nogama i proširenim venama, sigurno ćete osjetiti olakšanje.

Mučite se  s celulitom? Sjetite se da i on nastaje zbog smanjene prokrvljenosti. Umasirajte kremu u zahvaćena područja, a koža će vam biti zahvalna.

Kupi