O nama

Stoljetna tradicija zdravlja iz tvrtke Kräuterhaus Sanct Bernhard

Više od 110 godina, od 1903. godine, Kräuterhaus Sanct Bernhard je sinonim vrhunske kvalitete, učinkovitih prirodnih dodataka prehrani i proizvoda za njegu tijela. Naše bogato iskustvo, stručni i kvalificirani zaposlenici, vlastita proizvodnja i marljivo praćenje kvalitete, osiguravaju da svi naši proizvodi ispunjavaju najviše standarde.

Povijest tvrtke Sanct Bernhard počela je već i mnogo ranije sa prikupljanjem visoko cijenjenih biljaka na obroncima planine Sanct Bernhard u švicarskim Alpama.

Baš kao što smo to činili i prije sto godina, tako i danas koristimo samo kvalitetne, pažljivo odabrane  esencije sa djelotvornim dozama, ekstrakte i aktivne tvari iz prirode. Cilj nam je organizmu osigurati opću dobrobit, zdravlje i prirodnu ljepotu.

Kada je moguće i prikladno, naši su sastojci biljnog ili mineralnog podrijetla. Vlastita proizvodnja i stalne provjere jamče nam najvišu kvalitetu proizvoda.

U današnje vrijeme stotine tisuća kupaca koriste naše znanje i iskustvo. Željeli bi naglasiti da vlastiti razvoj, proizvodnja i izravna prodaja proizvoda, kupcu jamči da sada i u budućnosti može očekivati inovativne i visoko kvalitetne proizvode po razumnoj cijeni.

Tradicionalna fitoterapija i najnovija znanstvena istraživanja nalaze se u svakom našem proizvodu.

Razvoj novih formula sa našim magistrima farmacije, vlastita proizvodnja visoko učinkovitih biljnih ekstrakata i esencija, s najsuvremenijom opremom, praćenje parametara u našem vlastitom laboratoriju - sve to garantira da ćemo Vam pružiti  najučinkovitiju i najvišu kvalitetu.

Proadi kao partner od Kräuterhaus Sanct Bernhard, Njemačka, omogućuje Vam dostupnost ovih proizvoda i na hrvatskom tržištu.

U Proadi timu se također nalaze stručnjaci, nutricionisti i fitoterapeuti, koji će Vam rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Isprobajte Njemačku kvalitetu !

 

Kontakt