Erotisan sok

Odabrani ekstrakti kore drva za Muira puama, lišća Damiana, plodova Sabal palme i guarane odavno su poznati po svojim stimulativnim učincima

  • Prirodni sastojci za podršku prirodnom seksualnom životu
  • Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
  • Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji
  • Cink doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi
  • Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi
  • Vitamin B6, cink i selen dokazano pozitivno utječu na  tjelesno funkcioniranje  muškaraca
  • Odabrani ekstrakti iz kore drva Muira puama, lišća Damiana, plodova Sabal palme, kao i guarane

Šifra: 142

1 Litra

Sadrži provjerene i dokazano djelotvorne biljne ekstrakte koji pomažu poboljšavanju seksualnih performansi. Muira puama i Damianu su koristile Maye kao afrodizijak. Sabal palma pomaže kod problema sa prostatom, dok guarana daje izdržljivost i snagu!

Erotisan sok podržava vitalnost muškarca i pomaže mu u održavanju zdrave prirodne vitalnosti. Odabrani ekstrakti kore drva za Muira puama, lišća Damiana, plodova Sabal palme i guarane odavno su poznati po svojim stimulativnim učincima. Vitamin B6, cink i selen dokazano pozitivno utječu na seksualno zdravlje i održavanje normalnih razina muških hormona. Svrha proizvoda je pomoći muškarcima da imaju zdrav prirodni seksualni život.

Muira puama, kora

Biljna viagra

Biljka je koja dolazi iz Amazone i dio je službene Brazilske Farmakopeje od 1956.

Indikacije su: afrodizijak za muškarce, pomoć kod erektilne disfunkcije i impotencije.

Damiana, Turnera diffusa, list

Znanstvena literatura o biljci može se pronaći starija od 100 godina kada su opisani njezini afrodizijački efekti. Povijest upotrebe Damiane počela je od strane Maya u liječenju vrtoglavica i gubitka ravnoteže. Njezina primarna uporaba u prošlom stoljeću bila je kao afrodizijak. Otac Juan Maria de Salvatierra, španjolski misionar, prvi je izvijestio da su meksički Indijanci radili čaj od Damiana lišća i pili za poboljšavanje seksualnih performansi. U 1870, ona je uvezena u SAD-u kao tinktura i reklamirana kao snažan afrodizijak i poboljšivač seksualnih sposobnosti.

Sabal palma, Serenoa repens, plod

Pomaže kod problema sa BHP (benigna hiperplazija prostate)

Guarana, Paulinia cupana, plod

Daje izdržljivost i snagu!

Guarana se koristi kao stimulans, za ublažavanje umora, pojačavanje energije, koncentracije, popravljanje raspoloženja. Često se koristi za poticanje metabolizama u svrhu mršavljenja, kao i za suzbijanje apetita.

Guarana prirodno sadrži između 2,5-7% kofeina. Također sadrži skromne količine srodnih spojeva teofilina i teobromina. Kofein stimulira središnji živčani sustav.Potiče protok krvi u mozgu i povećava izlučivanje važnog neurotransmitera serotonina.

Kofein pojačava budnost, olakšava stvaranje misli i smanjuje umor. Također stimulira kardiovaskularni sustav. Kofein je također blagi diuretik i potiče disanje.

 

 

Sastojci u 60 mL (preporučena dnevna doza):
*PU
Muira puama ekstrakt kore drveta
639 mg
-
Damiana (Turnera diffusa)
639 mg
-
Ekstrakt ploda (Serenoa repens) Sabal palme
319,50 mg
-
Ekstrakt plodova guarane (Paulinia cupana)
127,80 mg
-
Cink
15,30 mg
153%
Selen
69 µg
125%
Vitamin B6
4,14 mg
296%
*PU-preporučeni dnevni unos
 
Sastojci: Voda, koncentrat soka naranče, mango pire, med, ekstrakt kore biljke Muira puama, ekstrakt lista biljke Damiana (Turnera diffusa), ekstrakt ploda Sabal palme (Serenoa repens), antioksidans: askorbinska kiselina, ekstrakt ploda guarane (Paulinia cupana), cinkov glukonat, konzervans: kalij sorbat, zgušnjivač: ksantan guma, punilo: maltodekstrin, natrij selenit, piridoksin hidroklorid.
 
Neto težina: 1000 ml
 
Uvjeti čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.
Upute za upotrebu: Popiti 3X dnevno po 20 ml (oko 4 žlice), uz jelo. Promučkati prije upotrebe.
 
Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osjetljivim na kofein. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posvjetovati sa liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama i djeci.
 
Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
 
Najbolje upotrijebiti do kraja i serija: Otisnuti na ambalaži.
Zemlja podrijetla: Njemačka
Proizvođač: Kräuterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinstraße 47, 73342 Bad Ditzenbach, Njemačka
Odgovoran za RH: Proadi d.o.o., Trakošćanska 11/b, 42 000 Varaždin

Odabrani ekstrakti kore drva za Muira puama, lišća Damiana, plodova Sabal palme i guarane odavno su poznati po svojim stimulativnim učincima Šifra: 142 1 Litra