Ekološki Nar sok

Sočan, aromatičan plod nara bogat je sekundarnim biljnim spojevima polifenola i flavonoida, kao što su tanini i elagična kiselina.

  • Nar je već tisućama godina simbol vitalnosti, ljepote i mladosti
  • Sočan, aromatičan plod nara bogat je biološki aktivnim biljnim spojevima i polifenolima
  • iz kontroliranog organskog uzgoja u Turskoj

Šifra: 233

1 Litra

Nar je već tisućama godina simbol vitalnosti, ljepote i mladosti. Spominje se u biblijskoj knjizi Pjesmi nad pjesmama gdje ga se koristi da bi se naglasila ljepota prekrasne Sulamke. 
Sočan, aromatičan plod nara bogat je biološki aktivnim biljnim spojevima, polifenolima i flavonoidima, kao što su tanini i elagična kiselina. Naš organski sok za vitalnost dolazi iz kontroliranog ekološkog uzgoja koji se nalazi u južnoj Turskoj. Mediteranska klima s blagim zimama i pažljiv i brižan postupak obrade jamči nepogrešivo ukusan i puni prirodan okus.
Upute za upotrebu: Dobro protresti prije uporabe. Popijte 50 ml dnevno, po mogućnosti pola sata prije jela, nerazrijeđen ili razrijeđen tekućinom.
Sastojci: sok nara iz koncentrata
 
1000 ml
 
Uvjeti čuvanja: Nakon otvaranja, pohraniti u hladnjaku i potrošiti unutar 3 tjedna.
Upute za upotrebu: Dobro protresti prije uporabe. Popijte 50 ml dnevno, po mogućnosti pola sata prije jela, nerazrijeđen ili razrijeđen tekućinom.
 
Najbolje upotrijebiti do kraja i serija: Otisnuti na ambalaži.
Zemlja podrijetla: Njemačka
Proizvođač: Kräuterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinstraße 47, 73342 Bad Ditzenbach, Njemačka
Odgovoran za RH: Proadi d.o.o., Trakošćanska 11/b, 42 000 Varaždin
 
Ekološki Nar sok prirodni je proizvod. Varijacije u izgledu, boji i okusu su prirodni i ne predstavljaju umanjenu vrijednost po pitanju kvalitete.
 
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 ml: Energija 274 kJ/65 Kcal, masti < 0,1 g: od čega zasićene masne kiseline < 0,1 g,  ugljikohidrati 16 g: od čega šećeri 11,2 g, bjelančevine 0,2 g, sol 0 g

 

Sočan, aromatičan plod nara bogat je sekundarnim biljnim spojevima polifenola i flavonoida, kao što su tanini i elagična kiselina. Šifra: 233 1 Litra