Anti-age krema

Kompleks za borbu protiv starenja s retinolom, Koenzimom Q10, Vitaminima C i E, u kombinaciji s mliječnim lipidima i ceramidima, na osnovi jojoba ulja, sve sjedinjeno u kremi za njegu

  • suzbija prerano starenje kože
  • sadrži retinol, koenzim Q10, vitamine C i E, u kombinaciji s mliječnim lipidima i ceramidima
  • koži daje glatkiji i mlađi izgled
  • Vitamin E odbija slobodne radikale

Šifra: 1382

100 ml

Kompleks za borbu protiv starenja s retinolom, koenzimom Q10, vitaminima C i E, u kombinaciji s mliječnim lipidima i ceramidima, na osnovi jojoba ulja, sve sjedinjeno u kremi za njegu.
Kada je riječ o borbi protiv bora, vitamin A, također poznat i kao retinol, jedan je od najučinkovitijih aktivnih sastojaka protiv starenja. Vitamin E pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i podupire djelovanje retinola. Mliječni lipidi i ceramidi su prirodni sastojci epidermisa i neophodni su za razvoj i stimuliranje zaštitnih funkcija kože.
U kombinaciji s koenzimom Q10, aktivni sastojci protiv starenja učinkovito suzbijaju uzroke prijevremenog starenja kože, osiguravaju prirodnu hidrataciju kože te osiguravaju da vaša koža bude glatkog i mladenačkog izgleda.

Sastojci: Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil (ulje jojobe), Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Mel (med), Sodium Cetearyl Sulfate, PEG-40 Castor Oil, Ubiquinone (Q10), Lactis Lipida (mliječni lipidi), Ceramide 3, Phytosphingosine, Retinol, Lecithin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycerin, Polysorbate 20, Alcohol, Disodium Phosphate, Chlorhexidine Digluconate, Lactic Acid, BHT, Potassium Phosphate, Parfum (Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethylionone, Geraniol).

 

Kompleks za borbu protiv starenja s retinolom, Koenzimom Q10, Vitaminima C i E, u kombinaciji s mliječnim lipidima i ceramidima, na osnovi jojoba ulja, sve sjedinjeno u kremi za njegu Šifra: 1382 100 ml